1 Δεκεμβρίου 2019

Συγγνώμη Ελλάδα που λέω ακόμη «Μακεδονία» δήλωσε ο Τσαβούσογλου σε διεθνές τουρνουά γκολφ(!!):



Ακόμα και σε τουρνουά γκολφ (!) μας θυμήθηκε ο Τσαβούσογλου, κάτι το οποίο δείχνει ότι έχουμε γίνει εμμονή γι'αυτόν....

«Κύριε πρέσβη της "Μακεδονίας", ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες φίλοι μας που ακόμη λέω ‘Μακεδονία’. Γιατί; Διότι αλλάξατε το όνομά σας. Γιατί αλλάξατε το όνομά σας; Για να γίνετε εταίρος στο ΝΑΤΟ και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. Εμείς ως ΝΑΤΟ κρατήσαμε το λόγο μας και σας προσκαλέσαμε. Δυστυχώς, η Ε.Ε. δεν κατάφερε να τηρήσει το λόγο της και δεν λάβατε πρόσκληση για ενταξιακές διαπραγματεύσεις», φαίνεται να δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον πρέσβη των Σκοπίων σε διεθνές τουρνουά γκολφ.

Πρόκειται για άλλη μια σοβαρή πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας, που μας δείχνει εμπράκτως ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται απλά για απόλυτη κυριαρχία στην Αν.Μεσόγειο και συνκυριαρχία στο Αιγαίο, αλλά να αποδυναμώσει την Ελλάδα σε όλους τους τομείς, τόσο σε γεωπολιτικούς και οικονομικούς, όσο και σε διπλωματικούς.

Πρέπει να αφυπνιστούμε επιτέλους και να καταλάβουμε ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας, που έχει την στήριξη της Τουρκικής κοινωνίας, επιθυμεί να "μικρύνει" την Ελλάδα σε όλους τους τομείς. Κι ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι για να γίνει η μοναδική υπερδύναμη της περιοχής ,να μην έχει "αντίπαλο δέος" στα Βαλκάνια.

Και μετά περιμένουμε εμείς ότι θα βρούμε κοινά σημεία μέσω των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Με πληροφορίες από Έθνος.