24 Ιουλίου 2019

H Locheed Martin δρομολογεί λύσεις για να μετριάσει τους κινδύνους του αποκλεισμού της Τουρκίας από το F-35




"Η Lockheed Martin είναι σε καλό δρόμο για να μετριάσει τους κινδύνους που απορρέουν από τον αποκλεισμό της Τουρκίας από το πρόγραμμα F-35 Lightning II", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Marillyn Hewson στις 23 Ιουλίου.

Σε μια τηλεδιάσκεψη με αναλυτές, ο Hewson επεδίωξε να αποσαφηνίσει την κατάσταση του προγράμματος F-35. Οι υπάλληλοι της εταιρείας παραδέχτηκαν ότι ενώ η "μελάνη δεν είναι ακόμη στεγνή" απ'ο την πρόσφατη συμφωνημένη παρτίδα παραγωγής με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αναμένουν να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες της το τρίτο τρίμηνο του 2019.

Ο επικεφαλής χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Lockheed Martin, Kenneth Possenriede σημείωσε ότι αποτελεί πρόκληση γι'αυτούς "να αυξηθεί η κερδοφορία του F-35 ώστε να ταιριάζει με τα πρότυπα που έχουν τεθεί σε προηγούμενα μεγάλης κλίμακας μαχητικά προγράμματα, όπως αυτό του F-16".

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε και διαπιστώνουμε με τον πλέον επίσημο τρόπο λοιπόν, πως η Locheed Martin, όχι μόνο έχει "αποδεχθεί" την αποπομπή της Τουρκίας από το πρόγραμμα, αλλά πλέον έχει βρει και τις κατάλληλες λύσεις ώστε να μην επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό.

Όλα τα παραπάνω, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσους ισχυρίζονταν πως οι ΗΠΑ θα δυσκο-λευόταν να αποπέμψουν μια χώρα που συμμετέχει στο πρόγραμμα του F-35, για οικονομικούς κυρίως λόγους.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου