24 Μαΐου 2019

Επενδυτές(Τζάκετ) νέου τύπου για τον ΕΣ από το 2020.

Τζάκετ Νέου Τύπου του ΕΣ.


Αναρτήθηκε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" στις 2 Μαϊου 2019, με τελευταία τροποποίηση στις 17 Μαϊου 2019, ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια επενδυτών (τζακετ) εκστρατείας για την κάλυψη των αναγκών χορήγησης σε στελέχη και στρατεύσιμους οπλίτες. Ο προυπολογισμός της είναι 3.472.000 Ευρώ με ΦΠΑ, και είναι για την κάλυψη αναγκών 2 ετών (2019-2020).
Ο διαγωνισμός βρίσκεται εδώ.

Οι ποσότητες που υπολογίζεται να αγοραστούν είναι 80.000 επενδυτές πλήρους σύνθεσης και για τα 2 χρόνια. Ποσότητα η οποία είναι σχετικά μικρή, αλλά προφανώς θα υπάρχει απόθεμα από παλαιότερες εκτελεσθείσες συμβάσεις.

Πίνακας των υπό προμήθεια επενδυτών εκστρατείας ανά έτος.


Ο λόγο ο οποίος έγινε άρθρο η συγκεκριμένη προμήθεια, είναι διότι στο Παράρτημα "Γ" του διαγωνισμού (δες εικόνα), η προδιαγραφή των επενδυτών είναι 2015, η οποία πρόκειται για το τζάκετ νέου τύπου.
Η αναλυτική προδιαγραφή του τζάκετ νέου τύπου εδω:



Πρόκειται για τζακετ με μοντέρνο σχέδιο, με velcro επιρράματα στις τσέπες και στα μανίκια, γείσο στην κουκούλα, πλαστικό φερμουάρ και μεταλλικά μπουτόν,  πολυστρωματικό ύφασμα 3 στρώσεων και επιπλέον προσθαφαιρούμενη εσωτερική επένδυση.


Είναι η πρώτη προμήθεια μεγάλου αριθμού τζακετ νέου τύπου, που πιστεύουμε πως από το 2020 θα στείλει τα παλαιά τζάκετ, ειδικά αυτά με τα κουμπιά, στις αποθήκες.


Επίρραμα velcro στα μανίκια του τζακετ Ν.Τ. του Ε.Σ..









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου