22 Μαΐου 2019

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Η.Π.Α. "Όταν τα καλά παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"...

Η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες διαφωνούν με διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης της Άγκυρας να αγοράσει τα S-400
Η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες διαφωνούν με διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης
της απόφασης της Άγκυρας να αγοράσει τα S-400.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας H.Akar, δήλωσε ότι προετοιμάζεται για ενδεχόμενες κυρώσεις από τις ΗΠΑ λόγω της αγοράς ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, ενώ δήλωσε ότι υπήρξε κάποια βελτίωση στις συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-35.



ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες διαφωνούν με διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης της Άγκυρας να αγοράσει τα S-400, τα οποία δεν μπορούν να ενσωματωθούν στα συστήματα του ΝΑΤΟ. Η Ουάσινγκτον αναφέρει ότι θα έθετε σε κίνδυνο τον ρόλο της Τουρκίας στην κατασκευή των μαχητικών μαχητικών αεροσκαφών Lockheed Martin F-35, τα οποία λένε ότι θα διακυβευόταν από τα S-400s.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους αργά την Τρίτη, ο υπουργός Άμυνας Hulusi Akar δήλωσε ότι η Τουρκία εκπληρώνει τις ευθύνες της στο έργο F-35 και ανέμενε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί. Είπε ότι η αγορά των S-400s προοριζόταν μόνο για την κάλυψη των αμυντικών αναγκών της Τουρκίας και δεν δημιούργησε απειλές.

Πηγή: Reuters.com




ΣΧΟΛΙΟ AMYNAGR


Θα είμαστε γρήγοροι, δίνοντας μια συμβουλή στους φίλους μας: "Τα καλά παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν".
Οπότε καλά κάνετε και ξεκινάτε να εκτιμάτε πιθανούς τρόπους επιβίωσης μετά από επιπλέον Αμερικανικές κυρώσεις...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου